BYD ATTO 3

Den 100% elektriska SUVen med en räckvidd upp till 420 km (WLTP), snabbladdning SOC 30-80% på 29 minuter och 5-stjärnor i säkerhetsklass av Euro NCAP. 

Köp BYD ATTO 3 och få en kontantpremie på 70 000 kr.*

Det finns ingen bättre tid än nu att ställa om till elektriskt. Nu inför vi en kontantpremie på 70 000 kr när du köper en BYD ATTO 3 Design.  Med omgående leverans kan din elektriska resa börja nu. Vid köp ingår också dessutom vinterhjul, serviceavtal och laddbox (exkl. installation). Gäller så långt lagret räcker.

*Gäller endast vid kontantköp eller avbetalningsköp av en ny BYD ATTO 3 Design. Gäller ej leasing. Premien på 70 000 kr (inkl. moms) betalas ut först efter sex månader till den privatperson eller företag som registrerats som ägare. Erbjudandet om kontantpremie gäller fr.o.m. 12 April 2023 så långt lagret räcker eller som längst till 30 juni 2023. Villkor gäller. 1

Privatleasa BYD ATTO 3 Design från 3 995 kr/mån

36 månader, 1000 mil/år. Inkl. serviceavtal. Gäller begränsat antal lagerbilar.

Erbjudandet gäller fr. o. m. 19 maj 2023. Gäller begränsat antal bilar som säljs och registreras senast 30 juni 2023.

 

KONTAKTA OSS

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Klarare sikt med unika strålkastare

Strålkastarna, som samspelar med bakljusen, har en bredare ljusstråle som avsevärt förbättrar sikten och körupplevelsen på natten. I kombination med det unika dynamiska styrljuset håller BYD ATTO 3 dig säkrare än någonsin.

Imponerande utseende för din livsstil

Längs den uttrycksfulla uppåt-lutande mittlinjen och urvalet av dynamiska lättmetallfälgar, levererar BYD ATTO 3 en sportig och aerodynamisk design.

Anpassad för äventyr

Användarvänliga funktioner och en lekfull interiör ger en unik och distinkt stil. BYD ATTO 3 är smidig, rolig och bjuder på en engagerande körupplevelse. Den strömlinjeformade centralkonsolen ska återspegla en positiv och energisk attityd till livet. 

Komfort i varje resa

De ergonomiskt integrerade sportstolarna är gjorda av hållbart veganskt läder. De uppvärmda framsätena är elektriskt justerbara, vilket skapar en bekvämare körupplevelse.

Armstöd med en sportig design

Designen på armstödet är inspirerat av en innovativ och sportig design. Du kan även placera din telefon på den trådlösa laddningsplattan, så att du alltid är uppkopplad.

Stäm din gitarr

De unika strängarna i kombination med högtalaren efterliknar en gitarrliknande design på dörrpanelen. Slappna av och klinka på din lekfulla "gitarr" för att skapa din egen melodi. De flexibla snören kan även expandera för att hålla flaskor med mera.

Lys upp dina känslor

Den flerfärgade omgivande belysningen lyssnar på ditt humör och reagerar automatiskt på olika musikrytmer med flödande belysning. 

Panoramatak

Från solsken till stjärnorna, det skjutbara panorama glastaket med justerbart solskydd låter dig omfamna himlens skönhet.

Stort passagerarutrymme bak

Tack vare designen på e-Platform 3.0 är golvet i den bakre delen helt plant, vilket skapar ett förvånansvärt stort utrymme. Detta rymliga benutrymme ger en avkopplande och glädjefylld plats för din familj och vänner att njuta av åkturen.

Säkerhet

BYD ATTO 3 har utmärkt säkerhet, vilket bevisats i säkerhetstester som genomförts av det oberoende European New Car Assessment Program (Euro NCAP). BYD ATTO 3 uppnådde stolt det ultimata övergripande säkerhetsbetyget på 5 stjärnor.

Bemästra varje rörelse med ADAS avancerade funktioner

BYD ATTO 3 har ett avancerat körassistans-system som hjälper dig att hålla dig vaksam och trygg under din resa.

Blind Spot Detection 
Vår döda vinkel-detektion varnar dig när ett fordon närmar sig snabbt i döda vinkeln på de yttre backspeglarna.

Lane Keep Assistance 
Din BYD ATTO 3 kan automatiskt guida dig tillbaka till din fil om du tappar koncentrationen.


Intelligent Cruise Control

Vårt Intelligent Cruise Control-system hjälper dig att följa vägen och farten till bilen framför vid hastigheter under 60 km/h.

Rear Cross Traffic BrakE och Rear Cross Traffic Alert 

Vid backning övervakar den bakåtvinklade millimetervågsradarn andra trafikanter som närmar sig bilens bakre del i realtid, avger ett varningsljud och bromsar om en möjlig kollision är på väg att inträffa.

Elektrisk bagagelucka

Med ett enkelt klick öppnas bakluckan automatiskt. Den klämskyddade designen säkerställer din säkerhet när du stänger bakluckan.

rymligt bagage

Fyll ditt liv till bredden med det stora förvaringsfacket och även med ett extra dolt bagageutrymme. Genom att placera dina ägodelar i olika lager kan du få ut det mesta av utrymmet.

Världens första masstillverkade 8-i-1 elektriska drivlina

BYD har en exceptionell vertikal integrationsförmåga inom försörjningskedjan. BYD integrerar 8 nyckelkomponenter innehållandes VCU, BMS, MCU, PDU, DC-DC-styrenhet, inbyggd laddare, drivmotor och växellåda. Sammantaget resulterar detta i världens första masstillverkade 8-i-1 elektriska drivlinesystem, vilket kraftigt optimerar utrymmesutnyttjande och energieffektivitet.

Laddning

Höghastighetsladdning är möjlig med en laddningskapacitet på DC 88kW. Du kan ladda din BYD ATTO 3 från SOC 30 % till 80 % på bara 29 minuter. Med en 11 kW laddbox blir det enkelt och bekvämt att ladda hemma.

Ladda upp för nästa äventyr

BYD ATTO 3 kan användas som en mobil kraftstation för laddning av elektriska apparater var du än önskar. Föreställ dig friheten och bekvämligheten med att ha tillgång till ström ute i naturen. Allt du behöver är att ansluta vårt vattentäta grenuttag, och magin börjar här.

Håll dig uppkopplad

En cockpit med anslutningsmöjligheter berikar din körtid. Du kan använda Apple CarPlay eller Android Auto för att länka din telefon till mediasystemet på den roterbara 15,6-tums pekskärmen, vilket gör det enklare att komma åt appar som stöds från tredjepartsleverantörer.*

Intelligent röststyrning låter dig frigöra händerna och hålla ögonen på vägen. BYDs molntjänst tillgänglig via app kommer att bli din exklusiva hjälpreda. OTA-funktionen för att uppgradera systemet håller dig uppdaterad för bästa möjliga service.

*Vissa funktioner som nämns ovan, samt nya tillkommande funktioner, kommer att införas via uppdateringar Over the Air (OTA).

BYDS BLADE-BATTERI

BYDs senaste säkra Blade Batteri har klarat en serie extrema tester under extrema förhållanden, vilket gör det till ett av världens säkraste batterier.

  • Förbättrad säkerhet 
  • Optimerad styrka 
  • Lång räckvidd 
  • Lång livslängd

LÄS MER OM BLADE BATTERY

Högeffektivt värmepumpsystem som standard

Ett avancerat energibesparande värmepumpsystem är standard i ATTO 3. Systemet fungerar tillförlitligt i en stor variation av temperaturer och är designat för att i hög grad utnyttja restvärme från omgivningen, drivlinan, passagerarutrymmet och till och med batterierna. Det förbättrar den termiska effektiviteten och minskar energiförlusten oavsett om den värms eller kyls, därför ökas också körområdet vid låga temperaturer.
BYD ATTO 3 Design  
WLTP Räckvidd blandad körning  420 km
Nybilsgaranti   4 år
 Bagagerumsvolym   440 liter 
 Drivning   FWD
Acceleration 0-100km/h 

7,3 s

Batterikapacitet 60.48 kWh
Energiförbrukning blandad körning  15,6 kWh/100 km
Utrustning i urval 

Panoramatak, 18" fälgar, keyless start- och låssystem, 360-graders kamera, adaptiv farthållare

BYD ATTO 3: Maximal uppnådd räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 420 km. Energiförbrukning blandad körning 15,6 kWh/100 km. CO2-utsläpp 0 gram/km. Den faktiska räckvidden och energiförbrukningen kan bero på den enskilda användaren, körstil, hastighet, omgivningsförhållanden, utetemperatur, väglag och andra faktorer. De faktiska värdena kan därför avvika något från testvärdena. Dessutom kan användning av tilläggsystem som luftkonditionering eller sätesvärme påverka den faktiska förbrukningen. Energiförbrukningen är beräknad i enlighet med EU-förordning 2017-1151. Angivna värden för laddtid är beräknade vid en omgivningstemperatur på 30°C, och kan variera beroende på omgivningstemperatur och batteriets temperatur. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.  Vi reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och ev. felskrivningar. 

1Premien på 70 000 kr (inklusive moms) kan betalas ut tidigast sex månader efter den dag då bilen ställts på för första gången. Bilen får inte ha ställts på tidigare i Sverige eller något annat land. För att Premien ska kunna betalas ut måste det vara fråga om en fabriksny ”BYD ATTO 3 Design” som köpts av en privatperson eller ett företag. Med köp menas kontantköp eller avbetalningsköp. Bilen får inte ha bytt ägare eller ha avregistrerats från vägtrafikregistret efter att bilen ställts på för första gången. Utbetalningarna sker i turordning till den privatperson eller företag som registrerats som ägare till bilen då den första gången ställdes på. Premien betalas inte ut för bilar som leasas/hyrs privat eller via företag, så kallad privatleasing, och/eller finansiell eller operationell leasing. Erbjudandet om kontantpremie gäller från och med 12 April 2023 så långt lagret räcker eller som längst till 30 juni 2023. Erbjudandet om laddbox gäller så långt lagret räcker eller som längst till 30 juni 2023. Premien betalas ut av Hedin Electric Mobility AB via återförsäljaren som sålt och levererat bilen till kund. Erbjudandet är inte kopplat till någon bonus eller premie som tidigare erbjudits av andra aktörer, eller genom statliga initiativ. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudande och rabatter förutom laddbox på köpet (värde 8 000 kr).