Kampanjpris: Köp eldrivna transportbilen BYD ETP3 fr. 199 900 kr ex. moms. Läs mer

BYD ATTO 3 - rymlig, säker och helt elektrisk

Den 100% elektriska SUVen med en räckvidd upp till 420 km (WLTP), snabbladdning SOC 30-80% på 29 minuter och 5-stjärnor i säkerhetsklass av Euro NCAP. 

Aktuella kampanjer

BYD ATTO 3, från 474 900 kr. För mer information om aktuella priser och kampanjer kontakta din närmaste återförsäljare.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

KONTAKTA OSS

Klarare sikt med unika strålkastare

Strålkastarna, som samspelar med bakljusen, har en bredare ljusstråle som avsevärt förbättrar sikten och körupplevelsen på natten. I kombination med det unika dynamiska styrljuset håller BYD ATTO 3 dig säkrare än någonsin.

Imponerande utseende för din livsstil

Längs den uttrycksfulla uppåt-lutande mittlinjen och urvalet av dynamiska lättmetallfälgar, levererar BYD ATTO 3 en sportig och aerodynamisk design.

Anpassad för äventyr

Användarvänliga funktioner och en lekfull interiör ger en unik och distinkt stil. BYD ATTO 3 är smidig, rolig och bjuder på en engagerande körupplevelse. Den strömlinjeformade centralkonsolen ska återspegla en positiv och energisk attityd till livet. 

Komfort i varje resa

De ergonomiskt integrerade sportstolarna är gjorda av hållbart veganskt läder. De uppvärmda framsätena är elektriskt justerbara, vilket skapar en bekvämare körupplevelse.

Armstöd med en sportig design

Designen på armstödet är inspirerat av en innovativ och sportig design. Du kan även placera din telefon på den trådlösa laddningsplattan, så att du alltid är uppkopplad.

Stäm din gitarr

De unika strängarna i kombination med högtalaren efterliknar en gitarrliknande design på dörrpanelen. Slappna av och klinka på din lekfulla "gitarr" för att skapa din egen melodi. De flexibla snören kan även expandera för att hålla flaskor med mera.

Lys upp dina känslor

Den flerfärgade omgivande belysningen lyssnar på ditt humör och reagerar automatiskt på olika musikrytmer med flödande belysning. 

Panoramatak

Från solsken till stjärnorna, det skjutbara panorama glastaket med justerbart solskydd låter dig omfamna himlens skönhet.

Stort passagerarutrymme bak

Tack vare designen på e-Platform 3.0 är golvet i den bakre delen helt plant, vilket skapar ett förvånansvärt stort utrymme. Detta rymliga benutrymme ger en avkopplande och glädjefylld plats för din familj och vänner att njuta av åkturen.

Säkerhet

BYD ATTO 3 har utmärkt säkerhet, vilket bevisats i säkerhetstester som genomförts av det oberoende European New Car Assessment Program (Euro NCAP). BYD ATTO 3 uppnådde stolt det ultimata övergripande säkerhetsbetyget på 5 stjärnor.

Bemästra varje rörelse med ADAS avancerade funktioner

BYD ATTO 3 har ett avancerat körassistans-system som hjälper dig att hålla dig vaksam och trygg under din resa.

Blind Spot Detection 
Vår döda vinkel-detektion varnar dig när ett fordon närmar sig snabbt i döda vinkeln på de yttre backspeglarna.

Lane Keep Assistance 
Din BYD ATTO 3 kan automatiskt guida dig tillbaka till din fil om du tappar koncentrationen.


Intelligent Cruise Control

Vårt Intelligent Cruise Control-system hjälper dig att följa vägen och farten till bilen framför vid hastigheter under 60 km/h.

Rear Cross Traffic BrakE och Rear Cross Traffic Alert 

Vid backning övervakar den bakåtvinklade millimetervågsradarn andra trafikanter som närmar sig bilens bakre del i realtid, avger ett varningsljud och bromsar om en möjlig kollision är på väg att inträffa.

Elektrisk bagagelucka

Med ett enkelt klick öppnas bakluckan automatiskt. Den klämskyddade designen säkerställer din säkerhet när du stänger bakluckan.

rymligt bagage

Fyll ditt liv till bredden med det stora förvaringsfacket och även med ett extra dolt bagageutrymme. Genom att placera dina ägodelar i olika lager kan du få ut det mesta av utrymmet.

Världens första masstillverkade 8-i-1 elektriska drivlina

BYD har en exceptionell vertikal integrationsförmåga inom försörjningskedjan. BYD integrerar 8 nyckelkomponenter innehållandes VCU, BMS, MCU, PDU, DC-DC-styrenhet, inbyggd laddare, drivmotor och växellåda. Sammantaget resulterar detta i världens första masstillverkade 8-i-1 elektriska drivlinesystem, vilket kraftigt optimerar utrymmesutnyttjande och energieffektivitet.

Laddning

Höghastighetsladdning är möjlig med en laddningskapacitet på DC 88kW. Du kan ladda din BYD ATTO 3 från SOC 30 % till 80 % på bara 29 minuter. Med en 11 kW laddbox blir det enkelt och bekvämt att ladda hemma.

Ladda upp för nästa äventyr

BYD ATTO 3 kan användas som en mobil kraftstation för laddning av elektriska apparater var du än önskar. Föreställ dig friheten och bekvämligheten med att ha tillgång till ström ute i naturen. Allt du behöver är att ansluta vårt vattentäta grenuttag, och magin börjar här.

Håll dig uppkopplad

En cockpit med anslutningsmöjligheter berikar din körtid. Du kan använda Apple CarPlay eller Android Auto för att länka din telefon till mediasystemet på den roterbara 15,6-tums pekskärmen, vilket gör det enklare att komma åt appar som stöds från tredjepartsleverantörer.*

Intelligent röststyrning låter dig frigöra händerna och hålla ögonen på vägen. BYDs molntjänst tillgänglig via app kommer att bli din exklusiva hjälpreda. OTA-funktionen för att uppgradera systemet håller dig uppdaterad för bästa möjliga service.

*Vissa funktioner som nämns ovan, samt nya tillkommande funktioner, kommer att införas via uppdateringar Over the Air (OTA).

BYDS BLADE-BATTERI

BYDs senaste säkra Blade Batteri har klarat en serie extrema tester under extrema förhållanden, vilket gör det till ett av världens säkraste batterier.

  • Förbättrad säkerhet 
  • Optimerad styrka 
  • Lång räckvidd 
  • Lång livslängd

LÄS MER OM BLADE BATTERY

Högeffektivt värmepumpsystem som standard

Ett avancerat energibesparande värmepumpsystem är standard i ATTO 3. Systemet fungerar tillförlitligt i en stor variation av temperaturer och är designat för att i hög grad utnyttja restvärme från omgivningen, drivlinan, passagerarutrymmet och till och med batterierna. Det förbättrar den termiska effektiviteten och minskar energiförlusten oavsett om den värms eller kyls, därför ökas också körområdet vid låga temperaturer.
BYD ATTO 3 Design  
WLTP Räckvidd blandad körning  420 km
Nybilsgaranti   6 år
 Bagagerumsvolym   440 liter 
 Drivning   FWD
Acceleration 0-100km/h 

7,3 s

Batterikapacitet 60.48 kWh
Energiförbrukning blandad körning  15,6 kWh/100 km
Utrustning i urval 

Panoramatak, 18" fälgar, keyless start- och låssystem, 360-graders kamera, adaptiv farthållare

Genom att klicka på ”skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter, bland annat i syfte att skicka vårt nyhetsbrev till dig. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och dina rättigheter, läs vår integritetspolicy nedan. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och därmed avregistrera dig från vidare kommunikation.

BYD ATTO 3: Maximal uppnådd räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 420 km. Energiförbrukning blandad körning 16 kWh/100 km. CO2-utsläpp 0 gram/km.

WLTP-räckvidd och förbrukningsvärdena erhålls under EU-standardtestförhållanden, enligt de enhetliga bestämmelserna om godkännande av motorfordon med avseende på emissioner baserat på den nya World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Den faktiska räckvidden och energiförbrukningssiffrorna kan variera beroende på ett antal faktorer såsom väderförhållanden, trafiksituation, fordonslast och körbeteende.

Laddningstider och laddningshastighet kan variera beroende på olika faktorer som batteritemperatur, specifikationer för laddningsinfrastruktur, laddningstillstånd. En CCS2 DC-laddare med en effekt högre än 100 kW och en spänning högre än 500 V, samt lämplig omgivningstemperatur (25°C) krävs för att uppnå maximal laddningshastighet.