Kampanjpris: Köp eldrivna transportbilen BYD ETP3 fr. 199 900 kr ex. moms. Läs mer

BYD TANG - en helt elektrisk suv med 7 säten och plats för hela ditt liv

Upptäck BYD TANG, den rymliga 100 % elektriska SUVen med 7 säten och 1 655 L bagagevolym. Den har en räckvidd på upp till 400 km (WLTP), fyrhjulsdrift och en hög utrustningsnivå.

Pris från 833 000 kr

För mer information om aktuella priser och kampanjer kontakta din närmaste återförsäljare.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJAREEN HARMONI AV STIL OCH EFFEKTIVITET

Drakar symboliserar gynnsamma krafter. BYD:s chefsdesigner, Wolfgang Egger, har lett ett designteam i världsklass för att ingjuta dessa funktioner i TANGs design, som förenar fantastiskt hantverk, dynamik och slankhet.

Ta med vad du vill på resan

Med ett generöst förvaringsutrymme, takräcken och dragkrok, låter BYD TANG dig packa all din utrustning oavsett vad du gör eller vart du ska. 

Utrymme och hög komfort

Få med all din packning på resan. BYD TANG har hela sju säten och ett lastutrymme på 1 655 L. Med fällbara baksäten ökar flexibiliteten för att få med dig all utrustning på äventyret. Bilen kommer med exklusiva premiumläderstolar och har ett justerbart förarsäte med minnesfunktion. Sätena är både ventilerade och uppvärmda.

Stilfull interiör

Att köra bil ska vara en sensorisk upplevelse. För att passa ditt humör är BYD TANG utrustad med 31-färgs omgivande ljus i hela interiören. Ett förstklassigt ljudsystem inkluderar 12 högtalare plus DIRAC Live®-funktion, vilket ger ett orört, naturligt ljud för att tillfredsställa dina auditiva behov. För föraren och passagerarna levererar BYD TANG en sann teaterupplevelse.

TANG kommunicerar på ett annat sätt

För att passa ditt humör är BYD TANG utrustad med 31-färgs omgivande ljus i hela interiören. 

Ett hjul, full åtkomst

Du kan koncentrera dig på att köra medan all display-information finns vid din siktlinje.

BYD Heart, kraftreaktorn

Den innovativa mittkontrollen med pulserande ljusdesign låter dig växla mellan olika funktioner och lägen på några sekunder.

ETT chassi likt en racerbil

BYD TANG är konstruerad med tysk expertis och är i aluminium, som ger hög prestanda och reducerad vikt. Chassit ger konstant komfort, stabilitet och smidighet oavsett fordonshastighet. 

Upstage bromssystem

TANG kommer med Bosch IPB-system och högpresterande Brembo-ok som standard, vilket bidrar till dess mjuka bromsupplevelse och har en 36 m bromssträcka från 100 km/h-0 km/h.

Njut av den ultimata AWD-upplevelsen

BYDs elektriska fyrhjulsdrift ger i realtid automatisk växling mellan två olika lägen – framhjulsdrift (FWD) för bättre energieffektivitet och fyrhjulsdrift (AWD) för bättre grepp. Njut bara av din bilresa och låt bilen göra resten.

DESIGN OCH SÄKERHET

När du kör BYD TANG vill vi att förare och passagerare ska vara helt försjunkna i upplevelsen med total sinnesfrid. BYD TANG är utrustad med den senaste förarassistans-utrustningen inklusive 25 toppmoderna säkerhetsfunktioner som 360-graders HD-surroundkamera, elva utomhusradarer och ADAS-system. Målet är att göra din resa bekväm, avkopplande och framför allt säker.

Full kontroll, när som helst, var som helst

Du behöver aldrig oroa dig för att glömma att ta med din bilnyckel. Med ett enda tryck är din TANG redo att köra. Lås upp din bil på distans så att andra familjemedlemmar kan komma åt bilen även när du är ute på affärsresa.* Med BYD-appen är ditt fordon alltid redo för nästa resa.

*Tillgänglig strax efter OTA (Over The Air) uppdateringar

IGBT

Med BYDs IGBT-teknik säkerställs BYD TANGs hållbarhet, smidighet och energieffektivitet. 

BYDs säkra blade battery

BYDs senaste Blade Battery har klarat en serie extrema tester under extrema förhållanden, vilket gör det till ett av världens säkraste batterier.

  • Förbättrad säkerhet 
  • Optimerad styrka 
  • Lång räckvidd 
  • Lång livslängd

läs mer om blade battery

BYD TANG  
WLTP Räckvidd blandad körning 400 km
Nybilsgaranti   6 år
 Bagagevolym  1655 liter
 Drivning AWD 
 Acceleration 0-100km/h  4,6 s
 Batterikapacitet  86,4 kWh
 Energiförbrukning blandad körning 23,8 kWh/100 km
 Utrustning i urval  Panoramatak, 22" fälgar, keyless start- och låssystem, 360-graders kamera, adaptiv farthållare 

Genom att klicka på ”skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter, bland annat i syfte att skicka vårt nyhetsbrev till dig. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och dina rättigheter, läs vår integritetspolicy nedan. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och därmed avregistrera dig från vidare kommunikation.

BYD TANG: Maximal uppnådd räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 400 km. Energiförbrukning blandad körning 23,8 kWh/100 km. CO2-utsläpp 0 gram/km. Den faktiska räckvidden och energiförbrukningen kan bero på den enskilda användaren, körstil, hastighet, omgivningsförhållanden, utetemperatur, väglag och andra faktorer. De faktiska värdena kan därför avvika något från testvärdena. Dessutom kan användning av tilläggsystem som luftkonditionering eller sätesvärme påverka den faktiska förbrukningen. 

WLTP-räckvidd och förbrukningsvärdena erhålls under EU-standardtestförhållanden, enligt de enhetliga bestämmelserna om godkännande av motorfordon med avseende på emissioner baserat på den nya World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Den faktiska räckvidden och energiförbrukningssiffrorna kan variera beroende på ett antal faktorer såsom väderförhållanden, trafiksituation, fordonslast och körbeteende.

Energiförbrukningen är beräknad i enlighet med EU-förordning 2017-1151. Angivna värden för laddtid är beräknade vid en omgivningstemperatur på 30°C, och kan variera beroende på omgivningstemperatur och batteriets temperatur.