BYD SEAL

Dynamisk, intelligent och 100% elektrisk – BYD SEAL kommer snart till Sverige. 

SVERIGELANSERING

Vill du vara den första som får information om nya BYD SEAL?

Anmäl ditt intresse

en sportig sedan inspirerad av havet

BYD SEAL har ett elegant och naturinspirerat uttryck framtaget enligt designkonceptet “Ocean aesthetics”. Med en låg nos, takets rundade form och sluttande atletiska linjer framstår silhuetten som naturlig och sportig. BYD SEAL är ett högteknologiskt fordon med fängslande kurvor som ger känslan av vågornas rörelser. Dess låga och strömlinjeformade kropp demonstrerar kraft och smidighet med en låg luftmotståndskoefficient på endast 0,219 Cd. BYD SEAL är utöver dess dynamiska och intelligenta design också en kraftfull och mångsidig helelektrisk sedan med plats för fem personer.  

Upp till 570 km elektrisk räckvidd

BYD SEAL är utrustad med BYDs Blade Battery – ett högeffektivt, koboltfritt litiumjärnfosfat-batteri. Avancerad Cell-to-Body-teknologi integrerar Blade-batteriet i bilens bärande struktur vilket bidrar till utökad säkerhet. Tack vare designen på det toppmoderna e-Platform 3.0 är golvet i den bakre delen helt plant, vilket skapar ett förvånansvärt stort utrymme och bidrar till större effektivitet, kraft och stabilitet.  

Möt Seal i sommar

Snart beger sig BYD SEAL ut på en förlanseringsroadshow till våra återförsäljningspartners runt om i Sverige. Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information och få reda på när BYD SEAL finns nära dig. 

 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

*Vid förlanseringsroadshow finns inte möjlighet till provkörning.  

BYD Seal AWD/RWD: räckvidd WLTP (blandad körning) 520-570 km. CO2-utslägg 0 gram/km. Uppgifterna om räckvidd är preliminära och fastställs vid homologering. Bilder och filmer används i illustrativt syfte och den slutgiltiga produkten för svenska marknaden och kan skilja sig från materialet som visas här.