Kampanjpris: Köp eldrivna transportbilen BYD ETP3 fr. 199 900 kr ex. moms. Läs mer

BYD SEAL - dynamisk, intelligent och helt elektrisk

BYD SEAL från 579 900 kr

UTMANAREN SOM KOMMER GÖRA INTRYCK

BYD SEAL är den 5-sitsiga helelektriska sedanen med mycket att visa. En fängslande körupplevelse med blickfångande design och ett kompromisslöst fokus på kvalitet. Utrustad med BYDs högteknologiska innovationer och det banbrytande Blade-batteriet är BYD SEAL bilen du vill köra igen och igen.

570 km

upp till/räckvidd (WLTP)

5 stjärnor

i Euro NCAP

26 min

snabbladdning 30 - 80 % SOC

EN SPORTIG SEDAN INSPIRERAD AV HAVET

BYD SEAL har ett elegant och naturinspirerat uttryck framtaget enligt designkonceptet “Ocean aesthetics”. Med en låg nos, takets rundade form och sluttande atletiska linjer framstår silhuetten som naturlig och sportig. BYD SEAL är ett högteknologiskt fordon med fängslande kurvor som ger känslan av vågornas rörelser. Dess låga och strömlinjeformade kropp demonstrerar kraft och smidighet med en låg luftmotståndskoefficient på endast 0,219 Cd. BYD SEAL är utöver dess dynamiska och intelligenta design också en kraftfull och mångsidig helelektrisk sedan med plats för fem personer.

LADDA NER PRODUKTBLAD

UPP TILL 570 KM ELEKTRISK RÄCKVIDD

BYD SEAL är utrustad med BYDs Blade Battery – ett högeffektivt, koboltfritt litiumjärnfosfat-batteri. Avancerad Cell-to-Body-teknologi integrerar Blade-batteriet i bilens bärande struktur vilket bidrar till utökad säkerhet. Tack vare designen på det toppmoderna e-Platform 3.0 är golvet i den bakre delen helt plant, vilket skapar ett förvånansvärt stort utrymme och bidrar till större effektivitet, kraft och stabilitet. 

LÄS MER OM BLADE BATTERY

ATLETISK AERODYNAMIK

Blickfångande BYD SEAL har en elegant naturinspirerade design som är känslomässigt rik och tilltalande. Den X-formade fronten utstrålar sportighet och stil och har en kraftfull känsla av framåtrörelse. Bilen, som har skapats av ett designteam under ledning av BYD:s Globala Designdirektör, Wolfgang Egger, är stolt mottagare av det eftertraktade iF Design Award, vilket cementerar dess överlägsna design och innovation.

LUGN LYX

BYD SEALs designförmåga sträcker sig bortom exteriören till dess intelligenta, genomtänkta och lyxigt inredda interiör. De integrerade sportstolarna, klädda i läder, maximerar komforten och känslan av lyx. De uppvärmda framsätena är elektriskt justerbara för att ge en personligt anpassad och njutbar körning. Det stora panoramaglastaket bidrar till ett lugnt och ljust utrymme, samtidigt som den smarta tekniken tillåter en uppkopplad upplevelse och en smidig hantering via egenskaper som 15,6-tums elektriskt roterbar pekskärm, Apple CarPlay och Android Auto, trådlös mobilladdning och mer. 

EN KÖRUPPLEVELSE SOM KÄNNS

Med en högpresterande elmotor på 390 kW kan den fyrhjulsdrivna versionen enkelt accelerera från 0-100 km/h på bara 3,8 sekunder. BYD SEAL Excellence-AWD erbjuder variabla frekvensdämpare för ultimat respons och är den första BYD med oberoende fjädring, med dubbla wishbone-fjädrar fram och en fem-länk bakfjädring, vilket också bidrar till utmärkt hantering och fordonskontroll. BYD SEAL erbjuder också fyra olika körlägen som passar en mängd olika körsituationer och preferenser; Eco, Normal, Sport och Snö.

MED PLATS FÖR DET DU BEHÖVER

Hjulbasen på BYD SEAL ger passagerarna generöst med benutrymme. Cell-to-body batteri-ramen garanterar huvudutrymme för passagerarna samtidigt som den ger en låg stil. Dessutom erbjuder SEAL mer passagerarutrymme tack vare ett plant golv, ett tunnare batteripaket och ett optimerat bakre utrymme från fot till batteri. BYD SEALs bagageutrymmen lämnar plats åt förvaringsbehoven; längst fram med en praktisk frunk på 53L och där bak med rymliga 400 L. Inom kupén finns över 20 smarta utrymmen för mindre föremål. 

SÄKERHET SOM STANDARD

BYD SEAL levereras med en omfattande och avancerad uppsättning säkerhets- och förarassistansfunktioner och har uppnått det maximala fem-stjärniga betyget av Euro NCAP. Adaptiv och intelligent farthållningssystem, 360° kamera, automatisk nödbromsning och dödavinkelvarnare är bara några funktioner som BYD SEAL har som standard.

SKAPA DIN BYD SEAL

Konfigurera din perfekta version. Utforska möjligheterna med Excellence AWD eller long range RWD versionen, Design.

BYGG DIN BIL

GARANTI

Med en BYD får du en av marknadens bästa och mest omfattande garantier - både på själva bilen, och på bilens batteri. Detta ger dig trygghet och en försäkran om att du kommer köra bra många år framöver.

BYD SEAL levereras med en nybilsgaranti på 6 år / 150 000 km, medan batterigarantin är 8 år / 200 000 km.

LÄS MER OM BYD GARANTI

ANMÄL INTRESSE

Genom att klicka på ”skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter, bland annat i syfte att skicka vårt nyhetsbrev till dig. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och dina rättigheter, läs vår integritetspolicy nedan. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och därmed avregistrera dig från vidare kommunikation.

BYD SEAL Excellence-AWD: Maximal uppnådd räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 520km. Energiförbrukning blandad körning 18,2 kWh/100 km. CO2-utsläpp 0 gram/km vid körning exkl. slitagedelar.

BYD SEAL Design: Maximal uppnådd räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 570 km. Energiförbrukning blandad körning 16,6 kWh/100 km. CO2-utsläpp 0 gram/km vid körning exkl. slitagedelar.

Den faktiska räckvidden och energiförbrukningen kan bero på den enskilda användaren, körstil, hastighet, omgivningsförhållanden, utetemperatur, väglag och andra faktorer. De faktiska värdena kan därför avvika något från testvärdena. Dessutom kan användning av tilläggsystem som luftkonditionering eller sätesvärme påverka den faktiska förbrukningen. 

Angivna värden för laddtid är beräknade vid en omgivningstemperatur på 30°C, och kan variera beroende på omgivningstemperatur och batteriets temperatur.

WLTP-räckvidd och förbrukningsvärdena erhålls under EU-standardtestförhållanden, enligt de enhetliga bestämmelserna om godkännande av motorfordon med avseende på emissioner baserat på den nya World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Den faktiska räckvidden och energiförbrukningssiffrorna kan variera beroende på ett antal faktorer såsom väderförhållanden, trafiksituation, fordonslast och körbeteende.

Laddningstider och laddningshastighet kan variera beroende på olika faktorer som batteritemperatur, specifikationer för laddningsinfrastruktur, laddningstillstånd. En CCS2 DC-laddare med en effekt högre än 100 kW och en spänning högre än 500 V, samt lämplig omgivningstemperatur (25°C) krävs för att uppnå maximal laddningshastighet.