BYD SEAL U

Stilren, funktionell och 100% elektrisk – BYD SEAL U kommer snart till Sverige.

SVERIGELANSERING

Vill du vara den första som får information om nya BYD SEAL U?

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

500 km

upp till/räckvidd (WLTP)

28 min

snabbladdning 30-80 % SOC

5 stjärnor

i Euro NCAP

EN MODERN FAMILJESUV INSPIRERAD AV HAVET

BYD SEAL U är den tredje modellen i serien "Ocean Aesthetics" och hämtar sin designinspiration från naturen och det marina livet. BYD SEAL U förmedlar sitt designspråk via sin harmoniska och välproportionerade exteriör samt med subtila detaljer som de droppformade LED-bakljusen. Inuti erbjuder BYD SEAL U hög trivsel, med komfort, funktioner och rymlighet som gör åkturen ett nöje både för föraren såväl som passagerare. Denna femsitsiga SUV erbjuder en hög standardutrustningsnivå och högkvalitativa materialval. BYD SEAL U har uppnått fem stjärnor i säkerhetsbetyg av Euro NCAP och har ett omfattande utbud av avancerade förarassistansfunktioner som gör den till en av de säkraste elektriska SUVarna i sin klass.   

UPP TILL 500 KM ELEKTRISK RÄCKVIDD

BYD SEAL U är utrustad med BYDs Blade Battery – ett högeffektivt, koboltfritt litiumjärnfosfat-batteri utvecklad för att optimera säkerhet, hållbarhet, livslängd och prestanda. BYD SEAL U kommer att erbjudas i två versioner: Comfort och Design, den senare med en batterikapacitet på 87 kWh och elektrisk räckvidd på upp till 500 km. Förutom sina praktiska egenskaper har BYD SEAL U smarta funktioner och enkla uppkopplingar som gör körningen mer bekväm och njutbar. Stora skärmar, smartphone-integreringar och Over-the-air (OTA) uppdatering ser till att man alltid är utrustad med det senaste. 

BYD SEAL U: Maximal uppnådd räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 420-500 km beroende på version. Energiförbrukning blandad körning 19,9-20,5 kWh/100 km beroende på version. CO2-utsläpp 0 gram/km vid körning exkl. slitagedelar. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

WLTP-räckvidd och förbrukningsvärdena erhålls under EU-standardtestförhållanden, enligt de enhetliga bestämmelserna om godkännande av motorfordon med avseende på emissioner baserat på den nya World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Den faktiska räckvidden och energiförbrukningssiffrorna kan variera beroende på ett antal faktorer såsom väderförhållanden, trafiksituation, fordonslast och körbeteende. Laddningstider och laddningshastighet kan variera beroende på olika faktorer som batteritemperatur, specifikationer för laddningsinfrastruktur, laddningstillstånd. En CCS2 DC-laddare med en effekt högre än 100 kW och en spänning högre än 500 V, samt lämplig omgivningstemperatur (25°C) krävs för att uppnå maximal laddningshastighet. Strömförbrukningen beräknas i enlighet med förordning (EU)2017-1151.