Kampanjpris: Köp eldrivna transportbilen BYD ETP3 fr. 199 900 kr ex. moms. Läs mer

BYD SEAL U - en stilren, funktionell och helt elektrisk suv

Köp från 524 900 kr

LÄNGTA TILL NÄSTA RESA

BYD SEAL U, en 5-sitsig helt elektrisk SUV med plats för hela familjen. Där sömlös teknologi möter stilren design, praktiska utrymmen och enastående komfort. Det revolutionerande BYD Blade-batteriet och 5-stjärnigt belönad säkerhetsklassning kommer standard.

Köp helt nya BYD SEAL U från 524 900 kr. Förmånsvärde från 2 439 kr*

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE ANMÄL DITT INTRESSE

500 km

upp till/räckvidd (WLTP)

28 min

snabbladdning 30-80 % SOC

5 stjärnor

i Euro NCAP

EN MODERN FAMILJESUV INSPIRERAD AV HAVET

BYD SEAL U är den tredje modellen i serien "Ocean Aesthetics" och hämtar sin designinspiration från naturen och det marina livet. BYD SEAL U förmedlar sitt designspråk via sin harmoniska och välproportionerade exteriör samt med subtila detaljer som de droppformade LED-bakljusen. Inuti erbjuder BYD SEAL U hög trivsel, med komfort, funktioner och rymlighet som gör åkturen ett nöje både för föraren såväl som passageraren. Denna femsitsiga SUV erbjuder en hög standardutrustningsnivå och högkvalitativa materialval. BYD SEAL U har uppnått fem stjärnor i säkerhetsbetyg av Euro NCAP och har ett omfattande utbud av avancerade förarassistansfunktioner som gör den till en av de säkraste elektriska SUVarna i sin klass.   

Ladda ner produktblad här

UPP TILL 500 KM ELEKTRISK RÄCKVIDD

BYD SEAL U är utrustad med BYDs Blade Battery – ett högeffektivt, koboltfritt litiumjärnfosfat-batteri utvecklat för att optimera säkerhet, hållbarhet, livslängd och prestanda. BYD SEAL U kommer att erbjudas i två versioner: Comfort och Design, den senare med en batterikapacitet på 87 kWh och en elektrisk räckvidd på upp till 500 km. Förutom sina praktiska egenskaper har BYD SEAL U smarta funktioner och enkla uppkopplingar som gör körningen mer bekväm och njutbar. Stora skärmar, smartphone-integreringar och Over-the-air (OTA) uppdatering ser till att man alltid är utrustad med det senaste. 


Läs mer om blade-batteriet

utrymme att trivas i

Havets designspråk är temat för interiören. Symmetriska och svävande detaljer skapar en skiktad, texturrik kupé, som tack vara det stora panoramaglastaket känns både ljus och rymlig. Högkvalitativa material och genomgående fokus på hantverk och detaljer levererar en premiumkänsla och enastående komfort. BYD SEAL U är också en särskilt tyst interiöruppevelse och har uppnått utmärkta NVH-nivåer (buller vibration hårdhet).

uppkopplad och i kontroll

Den stora, elektrisk roterbara pekskärmen i mittkonsolen är fokuspunkten för de viktigaste kontrollfunktionerna. Skärmen kan sömlöst växlas mellan horisontell och vertikal orientering för att passa dina önskemål. Tjänster som Apple CarPlay, Android Auto och funktioner som trådlös mobilladdning säkerställer att din bil är lika smidig och uppkopplad som resten av ditt liv. Innovativa funktioner, som Head Up Display (HUD), och användarvänlig design ger en körupplevelse med enkelhet och kontroll.

orimligt rymlig

Den rymliga 5-sitsiga BYD SEAL U har utformats för att optimera utrymmet. Tack vare hjulbasen på 2 765 mm och det platta golvet finns det gott om benutrymme för passagerarna i baksätet tillsammans med en generös takhöjd. Fällbara säten ger ett praktiskt och mångsidigt lastutrymme. Med sätena nedfällda blir bagageutrymmets volym 1 440 L och underlättar för all sorts pålastning som kan behövas. Behövs mer plats än det som finns tillgängligt interiört kan även dragkrok monteras på BYD SEAL U med en maximal dragkapacitet (bromsad) på 1 300 kg. 

tar dig dit du vill

Två versioner finns till försäljning i Sverige; BYD SEAL U Design och BYD SEAL U Comfort, bägge framhjulsdrivna. Toppversionen Designs Blade-batteri är på 87 kWh, vilket levererar en betryggande räckvidd på upp till 500 km, enligt WLTP testcykeln. Den långa elektriska räckvidden gör det möjligt att köra utsläppsfritt under vardagen samtidigt som det finns utrymme för längre resor. Har du tillgång till laddstolpe hemma kan du enkelt ladda över natten med smidig 3-fas 11kW AC laddning. BYD SEAL U har DC-laddningseffekt på upp till 140kW vilket möjliggör att ta SOC från 30-80 % på ca 28 minuter (avser Design). 

banbrytande teknologi

Uppbygd på BYDs e-plattform 3.0,  har BYD SEAL U en integrerad 8-i-1 elektrisk drivlina som bland annat bidrar till optimal systemeffektivitet. Den integrerade drivlinan arbetar i nära synergi med ett högeffektivt värmepumpsystem med exakt reglering av batteritemperaturen, för att få ut mesta möjliga av batteriet under alla omständigheter och väderförhållanden. BYD SEAL U har alla fördelar med Blade-batteriet, vilket är monterad med cell-to-pack teknologi för optimerad utrymmeseffektivitet. Med BYD SEAL U har du också möjlighet att ta ström från bilen för andra behov med vehicle-to-load (V2L) funktionen. 

Läs mer om blade-batteriet

Havets harmoni

BYD SEAL U har en harmonisk och stilren design med distinkt identitet av BYDs "Ocean aesthetics" designspråk. Högteknologiska detaljer som LED strålkastare och bakljusramp bidrar till en modern känsla. Med sin bas i BYDs e-plattform 3.0  uppnår BYD SEAL U attraktiva proportioner och exceptionellt praktisk rymlighet. Fina metalliclack-färger, 19-tums tvåfärgade lättmetallfälgar och designaccentuerande detaljer bidrar till ett tilltalande utseende på vägarna. 

Säkerhet som standard

BYD SEAL U levereras med en omfattande och avancerad uppsättning säkerhets- och förarassistansfunktioner och har uppnått det maximala fem-stjärniga betyget av Euro NCAP. Adaptiv och intelligent farthållningssystem, 360° kamera, automatisk nödbromsning och dödavinkelvarnare är bara några funktioner som BYD SEAL U har som standard.

Ladda ner produktblad

Garanti

Med en BYD får du en av marknadens bästa och mest omfattande garantier - både på själva bilen, och på bilens batteri. Detta ger dig trygghet och en försäkran om att du kommer köra bra många år framöver.

BYD SEAL U levereras med en nybilsgaranti på 6 år / 150 000 km, medan batterigarantin är 8 år / 200 000 km.

Läs mer om byd garanti

Anmäl intresse

Genom att klicka på ”skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter, bland annat i syfte att skicka vårt nyhetsbrev till dig. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och dina rättigheter, läs vår integritetspolicy nedan. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och därmed avregistrera dig från vidare kommunikation.

*Förmånsvärde är preliminärt netto vid 50% marginalskatt, baserat på 2024 års förmånsvärdeberäkning.

BYD SEAL U: Maximal uppnådd räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 420-500 km beroende på version. Energiförbrukning blandad körning 19,9-20,5 kWh/100 km beroende på version. CO2-utsläpp 0 gram/km vid körning exkl. slitagedelar. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

WLTP-räckvidd och förbrukningsvärdena erhålls under EU-standardtestförhållanden, enligt de enhetliga bestämmelserna om godkännande av motorfordon med avseende på emissioner baserat på den nya World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Den faktiska räckvidden och energiförbrukningssiffrorna kan variera beroende på ett antal faktorer såsom väderförhållanden, trafiksituation, fordonslast och körbeteende. Laddningstider och laddningshastighet kan variera beroende på olika faktorer som batteritemperatur, specifikationer för laddningsinfrastruktur, laddningstillstånd. En CCS2 DC-laddare med en effekt högre än 100 kW och en spänning högre än 500 V, samt lämplig omgivningstemperatur (25°C) krävs för att uppnå maximal laddningshastighet. Strömförbrukningen beräknas i enlighet med förordning (EU)2017-1151.