BYD GARANTIER

Med en BYD får du en av marknadens bästa och mest omfattande garantier - både på själva bilen, och på bilens batteri. Det ger dig en trygghet om att du kommer att köra bra i många år framöver.

BYD Nybilsgaranti

Alla nya BYD erbjuds med ett omfattande garantipaket som standard – detta ger ett tryggt ägande och är till fördel för andrahandsvärdet. För fullständiga garantivillkor, ladda ner dokumentet för aktuell bilmodell nedan.

6 års nybilsgaranti

Nybilsgarantin på din BYD gäller från första registreringsdatum och gäller i 6 år / 150 000 km (det som inträffar först) under förutsättning att bilen har servats på en BYD auktoriserad verkstad, eller av annan verkstad på ett fackmannamässigt sätt, enligt BYDs serviceprogram under hela garantitiden. Serviceintervallet är 12 månader / 20 000 km (det som inträffar först). 

Nybilsgarantin på 6 år / 150 000 km gäller personbilar. För fullständiga garantivillkor se de nedladdningsbara dokumenten på denna sida.

8 års batterigaranti

Batterigaranti, på bilens drivbatteri, gäller i 8 år / 200 000 km (det som inträffar först). Vi erbjuder också garanti vad det gäller kapaciteten på batteriet som ska vara 70 % eller mer upp till 8 år / 200 000 km.  

Vill du veta mer?

Kontakta din närmaste återförsäljare vid frågor om BYD garantier.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE