VÅRA SAMARBETEN

BYD Sverige engagerar sig i samhället genom flera samarbeten. Vi arbetar med verksamhet och initiativ som ett komplement till vår profil som pådrivare av elektrifieringen av fordonsbranschen och mot en mer hållbar framtid.

UEFA EURO 2024™

BYD, världens största tillverkare av laddbara bilar, blir Officiell Partner och Officiell E-Mobility Partner för UEFA European Football Championship 2024™ (UEFA EURO 2024™). BYD:s partnerskap överensstämmer med UEFA:s mål att organisera ett grönare och mer hållbart UEFA EURO 2024™, där man förenar fotbollens spänning med ett åtagande för miljöansvar. Mästerskapet kommer att äga rum på tio världsklassarenor i Tyskland från den 14 juni till den 14 juli 2024.

LÄS MER OM PARTNERSKAPET

Svenska handbollslandslaget

BYD är stolt partner till svensk handboll och kommer i samarbete med Svenska Handbollförbundet och Handbollslandslaget arbeta för att uppmuntra fler barn och unga att bli aktiva, utvecklas och bygga sina drömmar. 
Bild: Svenska damlandslaget. Bildkälla: Christoffer Borg Mattisson

LÄS MER OM PARTNERSKAPET

FINAL 4 - ATG svenska cupen 2023/2024

BYD är med som eventpartner till Final4. För första gången någonsin arrangeras Final4 i ATG Svenska cupen där de fyra lagen på dam- respektive herrsidan spelar semifinaler, bronsmatch och final i samma arena under en helg. Damernas Final4 i ATG Svenska cupen 2023/24 spelas i Estrad Alingsås 24–25 februari. Herrarnas Final4 spelas i Halmstad Arena 9–10 mars.  

För första gången någonsin arrangeras Final4 i ATG Svenska cupen där de fyra lagen på dam- respektive herrsidan spelar semifinaler, bronsmatch och final i samma arena under en helg.  

LÄS MER OM EVENTET OCH KÖP BILJETTER