Kampanjpris: Köp eldrivna transportbilen BYD ETP3 fr. 199 900 kr ex. moms. Läs mer

VÅRA SAMARBETEN

BYD Sverige engagerar sig i samhället genom flera samarbeten. Vi arbetar med verksamhet och initiativ som ett komplement till vår profil som pådrivare av elektrifieringen av fordonsbranschen och mot en mer hållbar framtid.

UEFA EURO 2024™

BYD, världens största tillverkare av laddbara bilar, blir Officiell Partner och Officiell E-Mobility Partner för UEFA European Football Championship 2024™ (UEFA EURO 2024™). BYD:s partnerskap överensstämmer med UEFA:s mål att organisera ett grönare och mer hållbart UEFA EURO 2024™, där man förenar fotbollens spänning med ett åtagande för miljöansvar. Mästerskapet kommer att äga rum på tio världsklassarenor i Tyskland från den 14 juni till den 14 juli 2024.

LÄS MER OM PARTNERSKAPET

Svenska handbollslandslaget

BYD är stolt partner till svensk handboll och kommer i samarbete med Svenska Handbollförbundet och Handbollslandslaget arbeta för att uppmuntra fler barn och unga att bli aktiva, utvecklas och bygga sina drömmar. 
Bild: Svenska damlandslaget. Bildkälla: Christoffer Borg Mattisson

LÄS MER OM PARTNERSKAPET

Ungdoms-SM i handboll

Tillsammans bygger BYD drömmar för framtidens idrottshjältar.

Som en del av vårt engagemang för svensk handboll är vi stolt partner till Ungdoms-SM i handboll. Arrangerat av Svenska Handbollförbundet, 600 ungdomslag runt om i Sverige har spelat 2 500 matcher för att kvalificera sig till finalspelet och få chansen att bli svenska mästare i sin åldersklass. USM 2023/2024 avslutades i Uppsala helgen den 26-28 april. Grattis till vinnarna och alla unga spelare som varit med under året.