BYD OFFICIELL PARTNER TILL UEFA EURO 2024™

BYD, världens största tillverkare av laddbara bilar, blir Officiell Partner och Officiell E-Mobility Partner för UEFA European Football Championship 2024™ (UEFA EURO 2024™). BYD:s partnerskap överensstämmer med UEFA:s mål att organisera ett grönare och mer hållbart UEFA EURO 2024™, där man förenar fotbollens spänning med ett åtagande för miljöansvar.

Ladda inför UEFA EURO 2024™

Under sommaren är vi alla välkomna att förenas i vår kärlek till spelet.
Välkommen till en sommar av drömmar.

TÄVLA MED DIN EPIC PASS OCH VINN

För att fira detta partnerskap kommer vi att ge dig ett pass till de viktigaste matcherna i tävlingen. Gör din egen Epic Pass, dela på TikTok och var med om chansen att vinna dubbelbiljetter till UEFA EURO 2024™. Läs hur och kolla på bidragen på kampanjsajten. 

LÄS MER OM #EPICPASSBYD

UPPTÄCK BYD PÅ PLATS

Mästerskapet kommer att äga rum på tio världsklassarenor i Tyskland från den 14 juni till den 14 juli 2024. BYD kommer att hålla hållbarhet i centrum för sitt officiella partnerskap genom att tillhandahålla olika typer av laddbara bilar till olika intressenter under turneringen. BYD kommer också att visa upp sina senaste elektriska modeller samt toppmoderna teknologier på utvalda arenor för UEFA EURO 2024™, och närvara i de officiella fanzonerna.

STOLTHET ÖVER PARTNERSKAPET

Michael Shu, Managing Director of BYD Europe, säger: "BYD är mycket glad över att samarbeta med UEFA EURO 2024™ och stolta över att vara den första e-Mobility-partnern för detta prestigefyllda sportevenemang, vilket möjliggör för oss att visa upp våra senaste framsteg inom elektriska fordon för en vidsträckt publik. Partnerskapet understryker BYDs åtagande att minska koldioxidutsläppen för en grönare framtid, där UEFA EURO 2024™ kommer att utgöra en inflytelserik röst."