BYD DOLPHIN

Smidig, rymlig och 100 % elektrisk – BYD DOLPHIN kommer snart till Sverige 

SVERIGELANSERING

Vill du vara den första som får information om nya BYD DOLPHIN?

ANMÄL INTRESSE

Upp till 427 km elektrisk räckvidd

BYD DOLPHIN har en betryggande räckvidd på upp till 427 km med BYDs Blade Battery-teknik som standard. Den banbrytande batteritekniken har revolutionerat säkerhet, hållbarhet och prestanda inom elbilsindustrin. BYD DOLPHIN kommer utrustad med ett 60 kWh litiumjärnfosfat BYD Blade-batteri och har en komplett uppsättning av aktiva och passiva säkerhetsfunktioner, vilket ger den en ojämförlig fördel när det gäller säkerhetsprestanda.

En 5-sitsig halvkombi inspirerad av havet

BYD DOLPHIN kännetecknas av manövrerbarhet, effektivitet och tillgänglighet. Designen känns omedelbart igen tack vare den rundade profilen och silhuetten på sidan som liknar en hoppande delfins graciösa linjer. Den långa hjulbasen på 2 700 mm ger gott om plats för både förare och passagerare. BYD DOLPHIN är den mest kompakta modellen från BYD men låt inte ordet “kompakt” lura dig då denna 5-sitsiga halvkombi är rymligare du tror.

BYD Dolphin: räckvidd WLTP (blandad körning) 427 km. CO2-utslägg 0 gram/km. Uppgifterna om räckvidd är preliminära och fastställs vid homologering. Bilder och filmer används i illustrativt syfte och den slutgiltiga produkten för svenska marknaden kan skilja sig från materialet som visas här.