Helt elektriska lastbilar från BYD

BYD eTrucks - Carrying a better future

Upptäck eldrivna lastbilar från världsledande BYD.

BYD har 29 års erfarenhet av batteritillverkning som, tillsammans med en konstant strävan efter ny smart innovation, gör dem till en tung och pålitlig partner i din omställning till mer hållbara transporter. Vi erbjuder helhetslösningar som passar dig och dina behov och fordon som kan skräddarsys efter dina mångsidiga behov. En batteridriven ellastbil från BYD har både prestanda och pålitlighet för transporten, med modern design och bekvämligheter för föraren.

Vi hjälper dig att ställa om

Vi hjälper dig att ställa om din transport till el. Vill du boka en provkörning, få en offert eller helt enkelt ställa några frågor är du välkommen att kontakta oss. 

Kontakta oss

Våra modeller

Här hittar ni information om de helt elektriska lastbilarna från BYD som finns tillgängliga i Sverige. 

BYD ETM6

Vår modell BYD ETM6 är en 7,5T helt elektrisk lastbil med många användningsområden, men särskilt passande till distribution i stadsmiljö och logistik. Dess multifunktionschassi erbjuder en konfiguration som kan anpassas efter dina behov. Den inhouse-designade förarhytten har en modern, förarorienterad layout med detaljer som stor LED pekskärm, intuitiva kontroller - bekvämt, snyggt och säkert. Förutom den fysiska bekvämligheten har ETM6 avancerade förarassistansfunktioner som förbättrar körupplevelsen och ger hög säkerhet. Drivbatteriet är BYDs högpresterande järnfosfatbatteri, med säkerhet, stabilitet och lång livslängd.

  • Elektrisk räckvidd upp till 200 km (fulllast) 
  • Batterikapacitet 126 kWh
  • Laddning DC 120 kW - 20 - 100 % SOC ca 1 timme 

LÄS MER på bydtrucks.com

PRODUKTBLAD

BYD ETH8

Vår modell BYD ETH8 är en 19T helt elektrisk lastbil med kraften till dina tunga laster. Med sitt generösa utrymme, maximal komfort och förstklassiga säkerhet och förarassistansfunktioner är BYD ETH8 ett utmärkt val till ditt nya mobila kontor. Lastbilen är uppbyggd på BYDs integrerade e-Platform - innovativa tekniklösningar som ökar tillförlitligheten och förenklar användning och underhåll. Chassilayouten och de två tillgängliga hjulbaserna gör att ETH8 kan anpassas för att möta dina behov. ETH8 levereras alltid med BYDs toppmoderna och pålitliga järnfosfatbatteri, beprövat inom industrin som en av de säkraste batterierna med en lång livslängd. 

  • Elektrisk räckvidd upp till 250 km
  • Batterikapacitet 255 kWh
  • Laddning DC 120 kW - 20 - 100 % SOC ca 2 timmar

Läs mer på bydtrucks.com

Ladda ner produktblad

Rådgivning - Kontakta oss

De erfarna experterna hos vår återförsäljare är redo att ta emot dina frågor eller rådgöra om vilken eldriven lastbil från BYD passar just dina behov. Utifrån dina behov kan vi ta fram en skräddarsydd offert och hjälpa dig på vägen till elektrifieringen.

Kontakta oss

BYD ETP3 - en helt eldriven transportbil

Letar du istället efter transportlösning i mindre skala finns även BYD ETP3.

Läs mer om BYD ETP3

BYD Trucks i Sverige

Distributör för BYD Trucks i Sverige är Hedin Electric Mobility AB. Den första återförsäljningspunkten för BYDs helt elektriska lastbilar är Hedin Bil Truck Centre i Linköping, men vi tar gärna emot intresseförfrågningar från hela landet. 

Skicka en intresseförfrågan