Kampanjpris: Köp eldrivna transportbilen BYD ETP3 fr. 199 900 kr ex. moms. Läs mer

BYD HAN - intelligent, premium och helt elektrisk

BYD HAN tar med dig på en unik åktur med en acceleration från 0–100 km/h på bara 3,9 sekunder. BYD HAN har en räckvidd på upp till 521 km (WLTP). Fyrhjulsdriften med dualmotor ger enastående säkerhet i alla väderförhållanden.

Pris från 830 000 kr

För mer information om aktuella priser och kampanjer kontakta din närmaste återförsäljare.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Exteriör

En symbol för design i världsklass som kombinerar effektivitet med överlägsen lyx. Med en ultralåg luftmotståndskoefficient på 0,23 har BYD HAN den perfekta balansen för hastighet, uthållighet och elektrisk räckvidd.

Vinnare av iF Design Award

Den modiga, innovativa exteriören är slående från alla vinklar. Här kompletteras exteriören med lyxig interiör och unik design som säkrade BYD HAN en iF Design Award, som är ett av de mest prestigefyllda och erkända internationella designpriserna.

Dramatiska kristallstrålkastare

De imponerande kristallstrålkastarna ger en futuristisk känsla och förenar en dramatisk blandning av design och teknik.

Futuristisk form på bakljusen

Det iögonfallande fullbredds LED-ljuset skapar ett elegant och modernt uttryck.

Sportig och aerodynamisk design

Den sportiga sluttande bakdelen ger snygga linjer samtidigt som fronten framhäver BYD HANs moderna uttryck.
 

Kompromisslös design och komfort

Här får interiören och kontrollpanelen exceptionell uppmärksamhet. Mittkonsolen har en 15,6-tums multimedia-pekskärm för att göra upplevelsen enklare och trevligare.

Här finns elektriskt justerbart förar- och passagerarsäte. Takluckan ger ett otroligt ljus och AC-panelen kontrollerar temperatur och luftflöde så varje åktur är en ren njutning.

Rymlig kupé med ett gediget hantverk

Den ljusa och rymliga kupén är designad för högsta komfort. Med uppvärmda säten och en uppvärmd ratt kommer ingen i bilen att frysa.

Sätena är tillverkade av ett mjukt nappaläder med unika detaljer för att förstärka komfort och lyxkänslan. Slappna av och njut av resan.

Panoramatak

Från solsken till stjärnorna, det skjutbara panorama glastaket med justerbart solskydd låter dig omfamna himlens skönhet.

Hör skillnaden med Dynaudio ljudsystem

Njut av exceptionell ljudkvalitet från det världsberömda surroundljud-systemet Dynaudio, konstruerat i Danmark, som kommer från 12 högtalare i HiFi-klass.

Inspirerad av dynamiska vattenvågor ändrar den omgivande sensoriska belysningen färg i samband med rörelse, för en uppslukande upplevelse.


Säkerhet har alltid högsta prioritet

BYD HAN EV omdefinierar säkerhetsstandarder för nya energifordon.

Utmärkt 360-graders sikt
HD-kameror med 360-graders surround-vy ger bilen en översikt från alla vinklar. En fantastisk säkerhetsfunktion, och verkligen användbar för backning och parkering.

Heads-up display
Kör säkert med en heads-up display. Information, såsom hastighet och vissa ADAS-funktioner visas på vindrutan, så du inte behöver ta blicken från vägen och håller dig vaksam och säker.

Utmärkt bromsprestanda

Utrustad med Boschs senaste Integrated Power Brake (IPB) System, med Brembo bromsok, de välkända specialisterna på bromssystem för högpresterande bilar. BYD HAN har utmärkt prestanda och drar nytta av bättre stabilitet, snabb respons och kortare bromssträcka.

Njut av den ultimata AWD-upplevelsen

BYD HAN tar dig med på en fartfylld åktur med acceleration från 0–100 km/h på bara 3,9 sekunder. 

Intelligent fjädring för en mjuk och bekväm åktur. Det intelligenta fjädringssystemet är alltid standardutförande och har mycket känsliga sensorer för att anpassa sig till vägbanan. 

Den intelligenta fjädringen ger dig den bästa körupplevelsen under varje åktur.

Ladda upp för nästa äventyr

Innovativ Vehicle-to-Load-teknik (VtoL) gör din HAN till en mobil strömkälla. Från att ladda dina enheter, till att driva elektronisk utrustning, kan du fullt ut njuta av friheten av "kraft" ute i naturen.

Håll dig uppkopplad

BYD App ger dig full kontroll över ditt fordon, när som helst, var som helst. Den är enkel och intuitiv att använda och ger realtidsinformation om din fordonsstatus, samtidigt som du kan fjärr-aktivera och styra nyckelfunktioner från din smartphone.

BYDS BLADE BATTERi

BYDs senaste säkra Blade Batteri har klarat en serie extrema tester under extrema förhållanden, vilket gör det till ett av världens säkraste batterier.

  • Förbättrad säkerhet 
  • Optimerad styrka 
  • Lång räckvidd 
  • Lång livslängd

LÄS MER OM BLADE BATTERY

Högeffektivt värmepumpssystem

BYD HAN har ett avancerat värmepumpsystem som standard. Systemet är energibesparande och designat för att i hög grad utnyttja energin som blir kvar från omgivningen, drivlinan, passagerarutrymmet och till och med batterierna. Detta ökar effektiviteten, oavsett om det är uppvärmning eller nedkylning, vilket sparar mycket energi. 
BYD HAN
WLTP Räckvidd blandad körning 521 km
Nybilsgaranti 6 år
Bagagerumsvolym 410 liter
Drivning
AWD
Acceleration 0-100km/h 3,9 s
Batterikapacitet
85,4 kWh
Energiförbrukning blandad körning 18,5 kWh/100 km
Utrustning i urval Taklucka, 19" fälgar, keyless start- och låssystem, 360-graders kamera, adaptiv farthållare

Genom att klicka på ”skicka" samtycker jag till Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter, bland annat i syfte att skicka vårt nyhetsbrev till dig. För mer information om personuppgiftsbehandlingen och dina rättigheter, läs vår integritetspolicy nedan. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och därmed avregistrera dig från vidare kommunikation.

BYD HAN: Maximal uppnådd räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 521 km. Energiförbrukning blandad körning 18,5 kWh/100 km. CO2-utsläpp 0 gram/km. Den faktiska räckvidden och energiförbrukningen kan bero på den enskilda användaren, körstil, hastighet, omgivningsförhållanden, utetemperatur, väglag och andra faktorer. De faktiska värdena kan därför avvika något från testvärdena. Dessutom kan användning av tilläggsystem som luftkonditionering eller sätesvärme påverka den faktiska förbrukningen.

WLTP-räckvidd och förbrukningsvärdena erhålls under EU-standardtestförhållanden, enligt de enhetliga bestämmelserna om godkännande av motorfordon med avseende på emissioner baserat på den nya World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Den faktiska räckvidden och energiförbrukningssiffrorna kan variera beroende på ett antal faktorer såsom väderförhållanden, trafiksituation, fordonslast och körbeteende.

Energiförbrukningen är beräknad i enlighet med EU-förordning 2017-1151. Angivna värden för laddtid är beräknade vid en omgivningstemperatur på 30°C, och kan variera beroende på omgivningstemperatur och batteriets temperatur- Laddningstider och laddningshastighet kan variera beroende på olika faktorer som batteritemperatur, specifikationer för laddningsinfrastruktur, laddningstillstånd. En CCS2 DC-laddare med en effekt högre än 100 kW och en spänning högre än 500 V, samt lämplig omgivningstemperatur (25°C) krävs för att uppnå maximal laddningshastighet.