DIN BILJETT TILL FOTBOLL I VÄRLDSKLASS

Känn pulsen av UEFA European Football Championship 2024™ där BYD är med som stolt Officiell Partner! Denna helgen har du chansen att kunna få uppleva atmosfären live när mästerskapet drar i gång i sommar.

SLÅ TILL I HELGEN

Vi erbjuder de första åtta entusiasterna som köper en ny BYD i helgen två biljetter till en match under fotbolls-EM i Tyskland. Erbjudandet gäller endast 4-5 maj 2024 och bara de första åtta köparna!

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Villkor för erbjudandet

 
De tillgängliga biljetterna består av 16 biljetter till matchen Group Stage Poland v Netherlands under EURO 2024 mästerskapet arrangerat av UEFA. Matchen äger rum 16 juni 2024 i Hamburg, Tyskland. 

För att kunna motta biljetterna måste man fyllt 18 år och köpt en ny BYD bil hos återförsäljarna Hedin Bil eller Bavaria i Sverige under perioden 4-5 maj 2024.

Gäller enbart köp av ny bil. Gäller ej leasing.

De första 8 köparna under perioden 4-5 maj 2024 kommer få totalt 2 stycken biljetter. Biljetterna ges till köparna i turordning och är begränsade till 8 personer. De första fyra personerna får biljetter av Category 1 (värde 200€) och följande 4 personer av Category 2 (värde 150€). De 8 personerna som blir biljettmottagare kommer att kontaktas av sin återförsäljare och behöver därefter ange kontaktdetaljer (namn, mailadress, telefonnummer) till de två personer som kommer att använda biljetterna. Biljetterna är personliga. De angivna personerna kommer att få biljetten digitalt och ansvara helt för hanteringen av biljetterna efter de skickats ut.

Biljettmottagare står för egen resväg, logi och all övrig planering och kostnader relaterade till användning av biljetterna.

Personuppgifterna hanteras i enlighet med Hedin Mobility Groups integrity policy.