Kampanjpris: Köp eldrivna transportbilen BYD ETP3 fr. 199 900 kr ex. moms. Läs mer

BYD OFFICIELL PARTNER TILL SVENSKA HANDBOLLSLANDSLAGET

BYD är stolt partner till svensk handboll och kommer i samarbete med Svenska Handbollförbundet och Handbollslandslaget arbeta för att uppmuntra fler barn och unga att bli aktiva, utvecklas och bygga sina drömmar.

BYD blir branschexklusiv landslagspartner och får stora möjligheter att nå ut med varumärket mot elbilsintresserade svenskar. Därtill ges möjlighet till aktivering inom handbollens omfattande hållbarhetsarbete och projekt som drivs för att bidra till ett mer hållbart och inkluderande samhälle.
 
Vi ser med stor entusiasm fram emot samarbetet med svensk handboll och möjligheterna detta ger oss i arbetet med att etablera varumärket BYD i Sverige. Handboll är en folkkär sport med hög energi och mycket passion och engagemang. Den är också tillgänglig och står för ett jämställt idrottande. Detta samhällsengagemang blir ett perfekt komplement till BYDs profil som pådrivare i elektrifieringen av fordonsbranschen. Vi är glada och stolta över att vara en del av svensk handboll och att förhoppningsvis bidra till att fler barn och unga ges möjlighet att bli aktiva, utvecklas och bygga sina drömmar, säger Victor Liljenberg, VD för Hedin Electric Mobility AB.

Bild: Svenska damlandslaget. Bildkälla: Christoffer Borg Mattisson
Samarbetsavtalet omfattar bland annat arenaexponering under landskamper på hemmaplan för dam- och herrlandslaget, dräktreklam under ungdomslandslagens samtliga matcher samt partnerskap till Ungdoms-SM – utöver ett flertal andra exponerings- och aktiveringsmöjligheter. Handbollen kommer i sin tur att ha tillgång till ett antal elbilar, folierade i handbollens grafiska profil, av modellerna BYD HAN och BYD TANG.

Bild: Herrarnas U20-landslag Bildkälla: EHF
BYD gör en total och unik satsning i hela svensk handbolls verksamhet, från seniorlandslagen i världstoppen ner till bredden i ungdomshandbollen där de kommer att inspirera unga handbollsspelare att komma i rörelse och skapa drömmar på och utanför handbollsplanen. BYD har liksom vi ett stort fokus på hållbarhet och kommer att vara en viktig partner i våra fortsatta satsningar. Vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt partnerskap, säger Stefan Lövgren, VD för Svenska Handbollslandslaget AB. 

Bild: Damernas U18 landslag. Bildkälla: EHF
samarbetspartnerlogo